вівторок, 1 вересня 2020 р.

Лайфхаки для сучасних школярів

1 вересня знаменує початок навчального року для всіх школярів. Кожна дитина хвилюється через навчання у школі. Тому, в рамках купленої на "Бібліокреативі-2019" ідеї заходу "Школа сучасних лайфхаків", працівники відділу Інтернет-послуг підготували і провели для своїх користувачів онлайн-екскурсію "Лайфхаки для сучасного школяра".




Діти дізналися про навчальний портал https://shkola.ua/, на якому можуть скористатися підручниками в електронному форматі, переглянути відеоуроки, підготуватися до ЗНО та багато іншого. 

На сайті https://www.ukrlib.com.ua/  (Бібліотека Української Літератури) школярі побачили розмаїття книг з української та світової літератури, навчилися знаходити твори за шкільною програмою та за власним "смаком", а також дізналися про можливість ознайомитися з життям та творчістю улюблених авторів.


На сайті https://learning.ua/ на них чекали інтерактивні завдання, цікаві задачі й ігри з математики та української мови.

Школярам був представлений сайт http://www.parta.com.ua/ukr/, який може їм допомогти визначитися з майбутньою професією та познайомить із вузами України.

Освітній портал https://interneturok.ru/ - це колекція уроків з основних предметів шкільної програми, які доповнюються відеороликами, тестами і тренажерами для кращого засвоєння.
А на сайті https://osvita.ua/ можна дізнатися новини від Міністерства освіти України. Цей ресурс буде корисний як дітям, так і їхнім батькам.
А наостанок читачі побачили цікаві сайти, які можуть стати в нагоді для саморозвитку, або допомогти з користю провести дозвілля. Маємо надію, що за допомогою представленних сайтів сучасні школярі зможуть навчатися легко та ефективно. Бажаємо їм отримувати тільки 12 балів!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.