понеділок, 19 серпня 2019 р.

На старт! Увага! Поїхали!

Під час літньої спеки усім так хочеться відчути свіжість, прохолоду, приємний морський бриз або ж хоча б легкий подих вітерця! Хтось їде за цими відчуттями на море, хтось - до ТРЦ чи аквапарку, а наші віддані читачі віддвідують Херсонську обласну бібліотеку для дітей імені Дніпрової Чайки, адже там на них очікує цілий каскад неймовірних пригод, розваг і конкурсів!!!



Не стало виключенням і чергове заняття за Програмою літніх читань у відділі Інтернет-послуг, під час якого учасники і відчули  приємний вітерець розваг! Літо, спека, гонки,  бібліотека! Саме таким було  гасло чергової зустрічі  читачів.  



Сьогодні діти вчилися створювати локації для різноманітних гонок. Читачі будували дороги і треки для автомобілів, океан і острови для човнів і кораблів, небо та хмари для літаків і міста для гелікоптерів.



 Гонки проходили у різних режимах. Були кільцеві треки на кілька кіл, а були і траси на дистанцію від понкту А до пункту Б.








Для літаків були зроблені чек-пойнти, а кораблі і гелікоптери збирали різні речі і повинні були дістатися до фінішу. 


Кожен із учасників розробив свій особливий трек, який у подальшому  і випробовував.
А 23 серпня 2019 року запрошуємо вас на 14.00 на  наступне заняття клубу, присвячене рольовим іграм.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.