суботу, 3 серпня 2019 р.

День супергероїв у бібліотеці






Мабуть кожен із нас ще з дитинства мріяв стати супергероєм і володіти певними надздібностями? Адже це так класно переміщувати предмети на будь-яку відстань силою думки, або ж заморожувати предмети, або вгадувати думки інших чи телепортуватися  з епохи Середньовіччя у ХХІ століття!
Реальність іноді настільки нудна, що хочеться втекти від неї якнайдалі: перетворитися на якогось супергероя і врятувати світ! Повірте, що місце пригод і подвигів є завжди, навіть якщо вам здається, що в найближчі дні нічого цікавого не трапиться. А виходить зовсім навпаки!



Ось так і сталося із користувачами Інтернет-центру, які  цієї п'ятниці, під час програми літніх читань,  потрапили до віртуального світу своїх улюблених супергероїв та приміряли на себе їх ролі. 

Тож ми разом із дітьми спочатку перегляну корисну і цікаву лірературу про супергероїв, відеосюжети, згадали найцікавіші і найреалістичніші онлайн-ігри про надлюдей.




Ну а далі діти пограли в корисну пізнавальну гру "Хто я?", відгадуючи своїх улюблених супергероїв за певними характеристиками.

     Основну частину заняття літніх читань у форматі кодувань присвятили  створенню гри - протистояння супергероїв та суперзлодіїв,   під час, якої діти навчалися більш детально працювати з розмірами об'єктів їх параметрами.


А вже наступної пятниці 09.08.2019 року запрошуємо вас на 14.00 на нову зустріч  з неймовірними пригодами до відділу Інтертет-послуг!
                 В.о завідувача відділу Інтернет-послуг - Срібна Ірина.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.