середу, 15 листопада 2017 р.

Літературна прогулянка з Петриком П'яточкіним

 У рамках проекту Літпортал  «Від тих, хто пише, тим, хто читає»  в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки  відбулася скайп-зустріч з дитячою письменницею – Наталією Гузєєвою.  Пані Наталя  не тільки відома письменниця, а й український сценарист та редактор мультфільмів , дуже гарна  позитивна світла людина з щирим серцем.



Зустріч пройшла в незвичайному форматі, адже в гості до бібліотеки завітали не тільки учні 3-б класу загальноосвітнього навчального закладу №45, а й літературні герої. 




На початку зустрічі несподівано з’явилася циганка, яка розповіла  дітям і дорослим, що було в минулому і що на них чекає сьогодні.





Повертаючись з риболовлі, завітав  кіт Леопольд, який прийшов у гості з «хитрими» загадками.




Не обійшлася зустріч і без Незнайки та Петрика Пяточкіна,  які теж завітали на скайп, щоб привітатися з письменницею та попросити в неї порад.



 Незнайко хотів навчитися віршувати, а Петрик не знав, яким видом спорту зайнятися. Наталія Анатоліївна радо поділилася власним досвідом та порадила чимало цікавого. Зустріч відбувалася жваво, адже кожен герой приносив із собою різноманітні завдання, які потрібно було виконувати всім. Таким чином дітлахи більше дізнавалися про нашу гостю.



Наприкінці зустрічі  учні задавали запитання, які найбільше їх цікавили.


Ми бажаємо нашій гості великого творчого натхнення, усмішок та гарного настрою кожного дня.Завжди чекаємо у гості!)



Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.