неділю, 24 вересня 2017 р.

Історія "шотландської стрічки" або Круті лайфхаки зі скотчем

Чергове засідання учасників клубу "Справа №" або "Інтернет-полювання за.." не залишило байдужим жодного з присутніх. Адже цього разу в коло розслідування попала річ, яка, здавалось би, нічим не зможе здивувати. А от і ні! Навіть звичайнісінький скотч має багато таємниць!




Звичайно, ні для кого не новина, що скотчу існує безліч видів від канцелярського до хірургічного. Але справжнісіньким відкриттям став той факт, що з цієї липкої стрічки художники створюють справжні шедеври: картини та скульптури в жанрі "Tape art". Учасники клубу також дізналися, що "Tape art" можна сміливо назвати окремим видом мистецтва, а один з найпопулярніших художників в цьому жанрі творчості є нашим земляком!



Хлопцям також було дуже цікаво побачити 10 лайфхаків зі скотчем, наприклад очищення одягу від шерсті домашніх тварин за допомогою шматочку скотча та ін.
Як завжди в кінці діти отримали декілька пошукових завдань, відповіді на які повинні були відшукати самостійно. І вони відмінно впорались із цим завданням!





Тож, до нових цікавих пізнавальних зустрічей, друзі!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.