пʼятницю, 17 березня 2017 р.

Кібершколярики на казковій планеті

Сьогодні, на черговому занятті, разом з Відділом обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів, Кібершколярики здійснили захоплюючу подорож на казкову планету Дра-Дра, де познайомились з чудернацькими Райдугонами. 




Аби допомогти хлопчику Сонькові повернутися додому, учні ЗНЗ №14 та №28 виконали завдання кожного з Райдугонів: червоному розповіли про свій улюблений вид спорту, помаранчевому приготували 3 смачнючі страви, виконали кумедні завдання з фантів жовтого, разом з зеленим пригадали назви дерев, які можна зустріти у наших парках, послухали чудову музику, яку так обожнює блакитний Райдугон, відгадали загадки про морських і річкових мешканців від синього і пригадали планети сонячної системи разом з фіолетовим.







Відділ Інтернет-послуг підготував для дітлахів низку мультимедійних завдань, але спочатку вони дізналися, що таке мультимедіа і з чого вона складається. 



 Із завзятістю відгадували загадки про кольори, звуки різних птахів. У категорії «Відкривайка» відгадували фантастичних персонажів із творів Антона Сіяніки. У категорії «Відеогрядка» учні відразу впізнали, добре знайому «Казку з татом».








 Бібліотекар відділу естетичного виховання провела заняття по акторській майстерності за творчістю Антона  Сіяніки.  Діти, як і Райдугони, надзвичайно талановиті. Разом з Блакитним, природженим артистом  і знавцем прекрасного,  учні  демонстрували  свої театральні здібності.  




 А потім пограли у  «кольорову»  гру «Побудуй веселку». 




 Наприкінці заняття, всі діти подумки відправилися на чарівну планету Дра-Дра, сповнену різних пригод.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.