понеділок, 23 травня 2016 р.

Мережева музика

А чи знали ви, що ендорфіни, що викликають радість, лікують хвороби, а сміх продовжує життя? Прості речі, що змінюють світ на краще та показують нам прості істини. Щастя поруч.  Саме це і є основною ідеєю проекту «Інтеграція через діалог» з ініціативи Асоціації «Нова доба», ГО УМНІЦ, за підтримки Європейського Союзу.
Сьогоднішній діалог з маленькими гостями Інтернет-центру, що у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки, був не лише пізнавальним, а й дуже веселим. Тема була музикальна – «Звук з павутинки». 
Хлопчики та дівчатка спочатку згадали основні моменти пройденого матеріалу, а вже потім приступили до вивчення нового. 
Аудіофайли, різновиди форматів та пристроїв для запису й відтворення музики. 



Вчились знаходити та скачувати музику з Всесвітньої мережі, зберігати її на комп’ютері. 


Кожен скачував свою улюблену, а наприкінці всі разом прослухали вибрані музичні твори. Ох і весело було дітлахам, адже це особисті вподобання, якими вони ділились з новими друзями, ще один гарний момент який дозволив об’єднатись різним дітям з нелегким минулим.
Під кінець зустрічі, за традицією що склалась, ми разом пограли у цікаву гру – «Вгадай мелодію». 

Весело, невимушено та напрочуд душевно пройшла сьогоднішня зустріч. Саме в такі моменти розумієш, що коли дитина сміється ніякі політичні суперечки та суспільні негаразди не мають жодного впливу на життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.