пʼятницю, 17 липня 2015 р.

Одеса - столиця гумору та сатири!

Одесою завжди захоплювалися художники, скульптори, письменники і поети. Здається, натхнення витає у кожному затишному куточку міста, тому зовсім не дивно, що сьогодні ми обрали Одесу для віртуальної подорожі проекту «Україна – надзвичайна, Україна – унікальна!»  


Діти пригадали відомі факти історичного розвитку міста, відстежили найцікавіші події, переглянули найунікальніші архітектурні споруди Одеси, серед яких: Національний Академічний театр опери та балету, Одеський порт, Потьомкінські сходи, Шахський палац, Преображенський собор, Плоский будинок.




Свята - це стиль життя всіх одеситів, особливою є  Юморина, на яку приїжджають туристи з різних куточків України.



Під час пошукових завдань, мандрівники дізналися багато цікавих фактів про місто. Наприклад, що приблизна довжина катакомб в Одесі 3 тис.км., перша назва міста – Коцюбіїв, що Потьомкінські сходи – це подарунок князя Воронцова своїй дружині Єлизаветі та інше.




За традицією діти підібрали спеціальні асоціативні картинки про Одесу із ряду запропонованих та наповнили ними асоціативну катру-пазл «Україна – надзвичайна, Україна – унікальна!»
  



Майбутня віртуальна подорож відбудеться наступної п'ятниці (24 липня).

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.