вівторок, 8 червня 2021 р.

Ось і літечко іде, свято всім воно несе!

Сьогодні до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали майбутні третьокласники Херсонської багатопрофільної гімназії №20 ім.Б.Лавреньова, щоб відсвяткувати початок літніх канікул. 

Маленьких гостей зустріли бібліотекар і мультгерой Крош, та запросили на розважальну програму "Ось і літечко іде, свято всім воно несе!".

Спочатку Крош запропонував пограти в гру "Відгадай-ка", де дітям потрібно було відкрити два трикутника з чотирьох та спробувати відгадати, хто з літературних героїв сховався. 

Потім танцювали запальні гавайські танці. 

Крім Кроша, до свята віртуально приєдналися Папус, Мікі-Маус, Звірі з Лісової Школи Всеволода Нестайка. Вони надсилали SMS з цікавими завданями. 

Перше SMS надійшло від Папуса, де він надіслав рухи та пісню для танцю Фіксиків. Діти на дві хвилини спробували і танцювати і ремонтувати різні пристрої, це було дуже весело.

Друге SMS надішло від Мікі-Мауса. Він "скинув" маршрут до його дачі. Спочатку треба було подолати гірський серпантин, потім вузьку канатну дорогу, гірські переходи  та раптові обриви. 

Далі на дітей чекав густий темний ліс - танцювальна руханка. 

Третє  SMS надійшло від звірів "Лісової Школи". Вони підготували гру "Зооленд". Діти відгадували звірів по голосу, по забарвленню, по слідам та іншим критеріям. Всі справились із завданням на 12 балів. 



Наостанок позмагалися граючи у пляжний волейбол та затанцювали  танок переможців.




Гарних літніх канікул усім школярам! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.