середу, 8 травня 2019 р.

Про бібліотечні інтернет-сервіси - шкільним бібліотекарям області

7 травня Інтернет-центр відвідали шкільні бібліотекарі Херсонщини - учасники семінару, який бібліотека ім. Дніпрової Чайки організувала в рамках обласних курсів підвищення кваліфікації.
 Завідувач відділу бібліотечного прогнозування та інновацій Ольга Давида ознайомила колег з історією створення першого Інтернет-центру в дитячих бібліотеках України, з основними проектами, які він реалізує сьогодні та із сервісними послугами доступу до Інтернету, які надаються в бібліотеці.
Цей візит став доброю нагодою для "апробації" нового телевізора, отриманого бібліотекою в подарунок до до 95-річчя від дня заснування. Адже саме в Інтернет-центрі розташований і "працює" суперовий подарунок ПАТ "ArcelorMittal Berislav" - 55-дюймовий телевізор.
На такому дисплеї веб-проекти бібліотеки виглядають особливо привабливо, а для успішної роботи клубу кодування такий навчальний комплекс - просто незамінний.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.