пʼятницю, 19 травня 2017 р.

Прощання з Кібершколою

До Херсонської обласної бібліотеки імені Дніпрової Чайки завітали учні 3-х класів ЗНЗ №14 та №28, які є учасники проекту «Кібершколярики». Зустріч була незвичайна, а святкова, адже це було останнє заняття кібершколи і всі зібралися, щоб відсвяткувати випускний та отримати Сертифікат про закінчення проекту. 




Стільки всього захоплюючого і цікавого відбувалося протягом навчального року на наших заняттях. Бібліотекарі підготували відео спогадів, під час яких дітлахи пригадали всі заняття, які були дуже цікавими та пізнавальними. 




Адже, не дарма, над ними працювали три відділи бібліотеки: відділ обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів знайомив вас з біографією та творчістю сучасних українських дитячих письменників. 





Співробітники відділу естетичного виховання допомагали учням розкривати свої таланти, малювати, робити вироби своїми руками. 




Співробітники відділу Інтернет-послуг допомагали освоїти сучасні комп'ютерні технології. Так що тепер юзерята знайомі з таємницями комп'ютера і без проблем підкорюватимуть Інтернет-простір.




Учні, в черговий раз, довели, що гідні звання Кібершколяриків, адже підготували змістовні проекти за творчістю письменників, яких вивчали.





Несподіваний гість – мешканець бібліотеки крокодил Гена святково вручив всім учасникам Сертифікати. Свято завершилося запальними танцями.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.