середу, 21 січня 2015 р.

Яскраве знайомство з творчістю Василя Загороднюка

Сьогодні кіберята познайомилися з херсонським письменником Василем Загороднюком. Дізналися як і де проходило його дитинство, які професії він освоїв перш ніж стати письменником та викладачем і, які книги для дітей написав.


Виявляється, школярі добре знайомі з книгою Василя Загороднюка «Морська абетка», тож з нетерпінням взялись за створення ілюстрацій до цієї книги.



Ось які яскраві малюнки вийшли.


Можна сказати, що третьокласники складають свою абетку на морську тематику, а до цього спонукала їх книга Василя Загороднюка.


Чергове заняття-тренінг Кібершколяриків під назвою  "Текст для покоління Next" провела бібліотекар відділу Інтернет-послуг Лілія Кригіна.Та це був не просто тренінг за програмою Word, а робота за творчістю Херсонського поета Василя Загороднюка.


 Розділившись на три команди діти розгадували загадки та виконували спеціальні завдання запропоновані тренером.



Розпочали зі звичайного друкування тексту за творами В.Загороднюка. Далі  учні удосконалили свої уміння виділяти курсивом та жирним шрифтом  текст.
Навчились змінювати кольори та попрактикувалися у техніці набору тексту.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.