понеділок, 12 серпня 2019 р.

Палітра розробника

Мабуть, у декого з вас при згадці словосполучення "палітра розробника" в уяві постала звичайна палітра кольорів, якою кожен із нас користується при нагоді. А виявляється, що палітра розробника - це особливий набір графічних об'єктів, який розробник використовує для наповнення комп'ютерної  гри. 


Для сучасних  розробників комп'ютерних ігор існує багато інструментів для керування грою. Одним із найпопулярніших прийомів є створення палітри об'єктів, коли все, що використовується у сцені збирається в одну групу. Після створення такої палітри розробнику легко додавати об'єкти до сцени та зберігати їх параметри та скрипти.

На черговому занятті за Програмою літніх читань користувачі Інтернет-центру навчилися створювати таку палітру та оцінювати кількість необхідних елементів. Завдяки отриманим знанням процес створення гри прискорився майже удвічі. Діти оцінили таку раціоналізацію розробки і створили декілька цікавих ігор.



Сподіваємось набуті знання обов'язково знадобляться їм у майбутньому і допоможуть значно пришвидчувати процес створення власних ігор!


Ну а ми чекаємо на вас на наступне заняття вже наступної п'ятниці о 14.00  у відділі Інтернет послуг!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.