неділю, 27 січня 2019 р.

До Всесвітнього дня безпечного Інтернету

На цьому тижні в ЗОШ №25, НВК “Загальноосвітня школа І-ІІ ст. - ліцей журналістики, економіки та правознавства” та у гімназії №6 пройшли заходи до Всесвітнього дня безпечного Інтернету. Працівники Інтернет-центру Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки провели уроки інформаційної грамотності для учнів 6-7 класів і заходи з пізнавальними інтерактивними іграми для учнів 2-5 класів.
Молодші школярі змогли перевірити свої знання про безпеку в Інтернет-просторі, а також дізнались багато нового про корисні Інтернет-ресурси, які можна використовувати для пошуку інформації в Глобальній мережі. Маленькі юзери відповідали на запитання гри-презентації, розгадували загадки і дивились мультфільми, в яких розповідається про Всесвітнє павутиння.

Учні 6-7 класів за допомогою варіантів відповідей на запитання ерудит-шоу довідались про доцільне використання Інтернет-програм, про необмежені безпечні можливості мережі Інтернет і відповідальне та позитивне використання цифрових технологій для навчання і спілкування з однолітками.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.