четвер, 25 січня 2018 р.

Година фантазій


Під час чергової зустрічі у кібершколі на учнів загальноосвітнього навчального закладу №14 чекало знайомство з сучасним талановитим та неймовірно цікавим дитячим письменником Сашком Дерманським.  



Діти із задоволенням прослухали одну з казок дракона Омелька. А збірка віршів автора «Бигимоти не медмеді» викликала купу різноманітних емоцій.  Кіберята з інтересом слухали поезії «У слона була жона», «Мамина робота» та «Собака -барабака».


Книжки Сашка Дерманського гарно проілюстровані і дітям теж кортить так незвичайно малювати. Згадали, що можна фантазувати не тільки на папері, а й у спеціальній програмі Paint. Бібліотекар відділу Інтернет-послуг нагадав маленьким юзерятам про цей графічний редактор та його можливості.



Читаючи казкові історії від Сашка Дерманського емоції справді переповнюють, зазвичай це радість, подив та захоплення. Та книжкові герої письменника, на відміну від читачів, інколи бувають сердитими, трішечки злими або ж засмученими. Тому бібліотекар відділу естетичного виховання запропонував дітям поринути у світ емоцій.



 «Кіберята» створили на папері емоційних монстриків-чудовиськ, друзів для головного героя трилогії від Сашка. На кольорових відбитках від пальчиків юні художники домальовували кумедні обличчя, ріжки, хвостики та крильця. І ось що вийшло:




Чекаємо наступної зустрічі!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.