неділю, 19 листопада 2017 р.

Таємниця білосніжної посмішки або Детективне розслідування клубу "Справа №..."

Сьогодні в Інтернет-центрі відбулося чергове засідання учасників клубу «Справа № або Інтернет-полювання за…». Цього разу юним дослідникам було досить непросто відгадати предмет засідання. А мова йшла про річ, яка є в кожній оселі - про зубну пасту.




Діти дізнались чим люди чистили зуби у стародавні часи, хто винайшов тюбик для зубної пасти, які шкідливі речовини входять до її складу і чому пасту не можна ковтати.



Але найбільший інтерес викликали незвичайні смаки зубних паст. Виявляється цей засіб для догляду за порожниною рота буває зі смаком шампанського, кока-коли, кактусів, бамбука, шоколаду, смаженого бекону, кексів, лакриці та, навіть, свинини!




Юним детективам також було дуже цікаво розглянути рубрику «Музейні експонати», в якій були представлені зубні пасти солдатів Другої світової війни, пасти в балончиках зі Сполучених Штатів Америки та багато інших цікавинок.
А на завершення дітям були представлені корисні лайфхаки з зубною пастою, яка, виявляється, може стати корисною не лише для догляду за білосніжністю посмішки, а й для чищення кросівок або лікування опіків.



Традиційно в кінці засідання учасники виконували самостійні пошукові завдання, під час яких дізналися скільки коштує найдорожча в світі зубна паста, створена спеціально для королеви Великобританії Єлизавети II та кому належить найбільша колекція зубних паст, яка має всі шанси потрапити до «Книги рекордів Гіннеса»




До нових зустрічей, юні детективи!






Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.