неділю, 4 січня 2015 р.

І знову BIRTHDAY

Непомітно промайнув ще один рік життя. Не дивлячись на те, що рік був дуже складним, все ж подарував нам і веселі моменти, і нові знайомства, і безцінний життєвий досвід.
Інтернет-центр Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки починає відлік своїх юних літ (13 років!) з початком кожного нового року. Бо саме 4 січня і відзначає своє день народження.
У нас дуже багато друзів: маленьких і дорослих. Дехто роками приходиться другом, а з іншими потоваришували зовсім недавно.


Ось вони - справжні друзі, які без запрошення можуть приходити на день народження Інтернет-центру - перші користувачі бібліотеки у 2015 році.
Після фотоперегляду найяскравіших моментів бібліотечного  року-2014, цікавих некомп`ютерних  ігор, на гостей чекали солодощі.


А гості бажали імениннику нових комп`ютерів, клавіатур, навушників, не хворіти і бібліотекарям, і комп`ютерам. А головне миру у нашій країні.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.