вівторок, 18 лютого 2014 р.

"Кібершколярики" + Надія Звягінцева = гарний настрій!



    Програма "Кібершколярики" продовжує свою роботу з учнями 3-А та 3-Б класів школи №28. 

      У передчутті весни у бібліотеці відбулося заняття, присвячене поетичній творчості Надії Звягінцевої. І, звичайно, кожен відділ підготував особливий так цікавий захід аби якнайяскравіше розкрити різнобарвну творчість поетеси. 

      Відділ обслуговування дошкільнят та учнів 1-4 класів запросив на зустріч зі школярами Надію Звягінцеву. Бібліотекарі розповіли про життя та творчі успіхи поетеси, а сама Надія Дмитрівна прочитала власні вірші для дітей, за допомогою яких відчинила для дітей двері у захоплюючий світ слів! Скільки цікавого можна вигадати! А які захоплюючі виявляються словесні ігри! 

      Діти поділилися з поетесою і власними віршами, адже дехто, навіть у такому юному віці, вже робить перші спроби римування. Натхненні зустріччю з поетесою, кібершколярики вирішили завітати і до літературної студії «Контур», аби навчитися особисто у поетеси дивовижного мистецтва віршування. 

       



  А у відділі естетичного виховання діти  поринули в світ квілінга, та відкрили для себе це дивовижне мистецтво паперокрутіння, яке вже сотні років займає своє місце в історії мистецтва. 


    
   Познайомившись з творчістю Надії Звягінцевої та її віршем «Кольорова казка», діти, надихнувшись рядком «Янголи яскраві у веселих масках», вирішили створити янгола з квілінгу у подарунок Надії Дмитрівні. 




 


     А відділ інтернет-послуг також вирішив зробити сюрприз для авторки і оформити її «Кольорову казку» у програмі Microsoft Word, аби зробити звичайний друкований  тест дійсно яскравим та різнобарвним.








    Діти відчули себе справжніми видавцями: вони самостійно друкували рядки з вірша, редагували набраний текст, опановували різні інструменти програми, аби якнайкрасивіше оформити сторіночку книжки. А скільки всього нового вони дізналися! Та тепер наші кібершколярикияк дорослі, можуть працювати у текстовому редакторі! 





Загалом цей день приніс кібершколярикам багато вражень та відкриттів. Після таких цікавих занять навіть йти з бібліотеки не хотілося! 
  








Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.