четвер, 7 березня 2013 р.

Зелене диво Херсонщини


6 березня нашу бібліотеку відвідали п’ятикласники ЗОШ №32, де вони здійснили віртуальну мандрівку рідним краєм. 

«Зелене диво Херсонщини» - таку назву мала краєзнавчо-пізнавальна гра про рослинний світ.

Команда дівчаток проти команди хлопчиків напередодні свята 8 Березня змагалися за звання кращого знавця рідного краю, і, звичайно, дівчатка здобули перемогу.
Маршрути Таврією команди прокладали самостійно. Обравши район Херсонщини, яким будуть подорожувати, учні виконували різноманітні цікаві завдання. 

Діти залюбки відвідали «Пелюстковий бал», під час якого впізнавали рослину за листочком чи пелюсткою; швидко розгадали симпатичні загадки про дерева, квіти, овочі та ягоди; разом пройшлися «Унікальними маршрутами Таврії» та дізналися, яка рослина є провідною для того чи іншого району; побували на «Відеогрядці», послухали пісні відповідної тематики; пригадали рослини-символи та традиційні народні свята, пов’язані із ними. Особливо сподобалася дітям зупинка «Цікаве зернятко», коли вони на дотик відгадували зерна та насіння різних сільськогосподарських культур.

А на згадку команди отримали дипломи переможця та учасника гри.

Інтернет-центр запрошує усіх бажаючих школярів міста приїхати до бібліотеки та взяти участь у цікавій і пізнавальній грі.

Чернієнко Юлія,
бібліотекар відділу Інтернет-послуг

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.