середу, 15 грудня 2021 р.

Бібліоекспрес із подарунків і чудес

Новорічні свята – найвеселіший та найяскравіший зимовий період. Його полюбляють як дорослі, так і малі, і для кожного це особливий час навіяний надією та сподіваннями. У новорічну ніч ми завжди чекаємо дива, закриваючи очі у своєму ліжку, ми мріємо про казку.
До Нового року ще два тижні, а учні 3-А класу Херсонської загальноосвітньої школи №32 вже відправилися у незабутню казкову новорічну подорож, в місце де все можливо – Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки. Святковий бібліоекспрес прямував в країну чудес, де кожен учасник отримав свій новорічний квиток.
А щоб подорож була веселішою ведуча запропонувала дітям зіграти в гру «Музичний серпантин», де за 10 секунд потрібно відгадати новорічну пісню. Але цього часу для учнів було забагато, адже з перших секунд маленькі меломани відгадували всі пісні.
Пасажири так розважалися, що непомітно прибули на першу станцію, на якій до них приєднався незвичайний мандрівник. Житель багатьох книжок та журналів Міккі-Маус. Він саме повертався з гастролей, де проводив конкурси та вікторини.

Аж раптом потяг різко зупинився. Як виявилося він потрапив у сніговий замет. Завданням дітей було танцювати так, щоб сніг розтав.  Запальні танці мандрівників не дали шансу жодній сніжинці. 

Подякувавши школярам, Міккі вийшов на своїй станції.
Не довго діти сумували, бо до них приєднався ще один улюблений зимовий мультгерой – сніговик Олаф. Діти так зраділи його появі, що з великим задоволенням брали участь у конкурсах та вікторинах від казкового пасажира.




Читачі «зарядилися» святковим настроєм, яким поділяться зі своїми рідними. Бажаємо веселих свят, здійснення заповітних мрій. До нових зустрічей в бібліотеці!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.