середу, 12 квітня 2017 р.

Дитячі письменники online

12 квітня до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки завітали учні шкіл№14 та 28, які співпрацюють з книгозбірнею за  комплексною програмою «Кібершколярики». 



Учні протягом навчального року знайомилися з українськими сучасними дитячими письменниками, опановували нову інформацію про літературу, мистецтво та комп’ютерну грамотність. І ось, нарешті, прийшов час підводити підсумки, бо незабаром захист проекту! 
Завдяки читацькому квесту малеча відвідала відділи бібліотеки, де на них чекали різноманітні завдання.  Наприклад, у відділі Інтернет-послуг командам потрібно було у програмі Paint намалювати кота за схемою, 




у Молодшому відділі – перерахувати і правильно назвати всі твори Сашка Дерманського та з поданих слів скласти прислів’я про книгу, 




у Секторі періодики – розмалювати Домовичка, 


у Секторі документів іноземними мовами – розповісти про безпечну роботу за комп’ютером, 


а у Відділі естетичного виховання дітлахам  потрібно було виконати завдання на кожну кольорову ноту у грі «Веселкові посиденьки».



Усі завдання були виконані успішно, тому кожен з присутніх отримав «дозвіл» наступного разу завітати до бібліотеки на читацьке талант – шоу «Творці казкових див».




Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.