середу, 22 лютого 2017 р.

Розкриті таємниці Google та Яндекс або Як не заблукати в Інтернет-павутинні

22 лютого до бібліотеки завітали учні школи №28, які є постійними учасниками програми «Кібершколярики». Сьогоднішнє заняття програми було присвячено творчості сучасної української письменниці Тетяни Щербаченко.



Діти мали змогу погортати книжки письменниці, дізнатися хто такий Смугастик, Бурмосик та Веселик. Справжньої інтригою виявилася розповідь про Даринку  і  Пупа Землі. Адже головного секрету (чи вдасться їй врятувати Світ) дітям так і не розкрили. Тож  бажаючих прочитати книгу було багато.





Наступною зупинкою у мандрівці по яскравим світам творчості Тетяни Щербаченко для дітей став Інтернет-центр, де вони самостійно знайшли біографію письменниці, а також познайомились з книгою "Як не заблукати в павутині". Звичайно ж мова йшла про Інтернет-павутину. Тепер юні користувачі глобальної мережі знають секретні способи швидкого знаходження інформації в Інтернеті.








Завітавши до відділу естетичного виховання діти  познайомились з мистецтвом оригамі, дізналися про історію створення і властивості паперу, почули цікаві легенди, а також поринули до світу ще одної цікавої книги Т. Щербаченко «Біла, Синя та інші», в якій розповідається про різних котів.



                                                                     



А на останок учні власноруч створили чудових котиків у техніці оригамі, прикрасили їх та навіть дали паперовим тваринкам імена.






Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.