середу, 29 січня 2020 р.

Бестселер-гра #ЛюблюЧитати


У рамках Дня інтелектуальних ігор, учні 6-А класу, херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №30, взяли участь у пізнавально-розважальній бестселер-грі #люблючитати, створеної працівниками відділу Інтернет-послуг та сектора абонемента. Адже сьогодні не можливо уявити сучасного читача, який не користується Інтернетом та різноманітними гаджетами.
Гра була присвячена найпопулярнішим бестселерам світу, які сьогодні знають і читають діти. 
 Читачам було запропоновано 6 цікавих рубрик: «Літературний фейк», де діти перевіряли найвідоміші факти про письменників; «Book-історія» – аудіо-запис, за яким треба було вгадати головну історію, розкриту у книзі. У  рубриці «Читацький комент» було зашифрований відгук  на книгу після прочитання, а рубрика «Дрес-код героя» знайомила читачів з костюмами та аксесуарами відомих літературних героїв. 
А ще переглянули трейлери до найпопулярніших екранізацій, бо саме через фільми дуже часто діти дізнаються і про книги-бестселери.


За правильні відповіді на питання різного рівня складності, учасники гри отримували бали, від 100 до 500. 

І хоч перемогла лише одна команда, гра пройшла весело і активно, а бібліотекарі залишись приємно вражені, від того, що діти багато читають, а Інтернет і соцмережі лише сприяють їх кращому інтелектуальному розвитку.

1 коментар:

  1. Восхищает стремление людей работающих с детьми, и отдающих им частичку души.

    ВідповістиВидалити

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.