четвер, 12 березня 2020 р.

Бестселер-гра #ЛюблюЧитати

  Сьогодні у cвоїх стінах бібліотека гостино зустрічала дітей з Широкобалківської загальноосвітньої школи.
  У відділі Інтернет послуг було проведено пізнавально-розважальну гру-бестселер #ЛюблюЧитати. 
Заходу передував рекомендаційний огляд літератури від співробітників сектора абонемента, під час якого читачі дізналися, що таке бестселер, і чому одні книги стають мега популярними у всьому світі, а інші ні, діти познайомились з найпопулярнішими українськими та світовими бестселерами, про більшість з яких вони точно чули, завдяки відомим екранізаціям. 

В цілому гра була присвячена найпопулярнішим бестселерам світу, які сьогодні знають і читають діти. 
Читачам було запропоновано 6 цікавих рубрик: «Літературний фейк», де діти перевіряли найвідоміші факти про письменників; «Book-історія» – аудіо-запис, за яким треба було вгадати головну історію, розкриту у книзі. У  рубриці «Читацький комент» було зашифрований відгук  на книгу після прочитання, а рубрика «Дрес-код героя» знайомила читачів з костюмами та аксесуарами відомих літературних героїв. 
За правильні відповіді на питання різного рівня складності, учасники гри отримували бали, від 100 до 500. 
  А ще  діти переглянули трейлери до найпопулярніших екранізацій, і сподіваємось, що вже сьогодні хтось з них не тільки увімкне відомий  фільм, а й захоче прочитачи всесвітньо відомий бестселер.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.