пʼятницю, 12 січня 2018 р.

Безпечні стежки в Інтернеті

У повсякденному житті кожна людина, дбаючи про свою безпеку, дотримується безлічі певних правил. Так і в мережі Інтернет на користувачів чатує різноманітна небезпека. Тому і для дорослих і для дітлахів так важливо знати правила користування Всесвітньою мережею.


У відділі Інтернет-послуг Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки дітлахам нагадали про безпеку в Інтернеті.


Маленькі юзери поринули в незвичайну країну On-ляндію, де на практичних завданнях змогли дізнатися про найважливіші правила безпеки.


Що таке нетикет, як зберігати свій пароль у таємниці, як не потрапити у пастку, завдяки безкоштовному подарунку? Це ще не всі правила, які маленькі юзери засвоїли на занятті у відділі Інтернет-послуг.


Якщо добре знати та користуватися правилами безпеки в Інтернеті, тоді Всесвітня мережа буде чудовим джерелом знань і розваг, відмінним засобом для обміну інформацією.
 Безпечного користування Інтернетом, а ми вас чекаємо у відділі Інтернет-послуг!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.