четвер, 14 вересня 2017 р.

Безпечні стежки в Інтернеті або Інтернет-пригода в містечку Онляндія!

Цього понеділка працівники відділу Інтернет-послуг Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали до учнів 2-3 класів ЗНЗ №52 з метою проведення бібліотечних уроків на тему безпечного використання Інтернету.




 Що таке брандмауер? Чи може компьютер «підхопити» вірус, як людина? А якщо може, то як його лікувати? Чого не можна робити в Інтернеті? На ці та інші питання хлопці та дівчата шукали відповідь під час бібліотечного заняття «Безпечні стежки в Інтернеті».



Діти дізнались прийоми безпечного перебування у всесвітньому інформаційному павутинні, поринули у захоплюючу пригоду разом з хлопчиком Миколою у віртуальному чарівному містечку Онляндія, щоб разом побороти хитрих інтернет-злодіїв -  хакерів, дізналися як захистити свої компьютери, планшети та телефони від вірусів та шкідливих програм.



А по завершенню заняття учні склали свій власний список обіцянок, в якому записали основні правила безпечного використання Інтернету.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.