середу, 15 березня 2017 р.

15 кроків у ногу з часом

Відділ Інтернет-послуг відзначив своє 15-річчя! До цієї ювілейної дати бібліотекарі підготували виставку-екскурс, на якій представлені визначні віхи творчої, клубної та проектної діяльності Інтернет-центру.
Достатньо одного погляду на фотознімки, експоновані на виставці, щоб зрозуміти, що цей час не минув марно.
15 років поспіль користувачі відкривали для себе можливості Інтернет-простору, завдяки віртуальним мандрівкам подорожували різними країнами світу, завжди були в курсі останніх новинок науки і техніки, спілкувались з популярними сучасними дитячими письменниками з різних країн, завдяки Skype-зустрічам, опановували корисні комп’ютерні програми і, навіть, ставали справжніми детективами, під час пошукових розслідувань клубу «Справа №».

Як не згадати і про цікаві інтелектуальні ігри, змагання, бібліотечні уроки, які проводяться у відділі для дітей різного віку? Адже після кожного заходу юні користувачі повертаються додому не лише з гарним настроєм, а й з новими знаннями! Бо навчатись граючись – це завжди весело і легко.

Привітайте наш відділ з ювілеєм. На виставці є чарівна скринька привітань та побажань, завдяки якій зробити це дуже просто. А найкращі привітання будуть розміщені на блозі.

Тож з нетерпінням чекаємо нових зустрічей!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.