четвер, 20 жовтня 2016 р.

Кібермишенята у школі №14

19 жовтня, працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки зустрілися з маленькими кібершколяриками школи №14 для проведення чергової цікавої зустрічі. Навчання інформаційної грамотності, знайомство з новими книгами та авторами, а також розкриття естетичних талантів – ось на що направлена програма Кібершколи. Гармонійний розвиток малечі завжди був у пріоритеті дитячої книгозбірні.


Хлопці та дівчата у ігровій формі дізналася про веселих мишенят з книги «Мишкові миші» від Галини Вдовиченко, які дуже полюбляють музику. Потім, поринули у прекрасний світ звуків під час музичної частини зустрічі. Розповідали про свої вподобання, а деякі, навіть, серйозно займаються музикою. Ось наприклад, грати на гітарі зараз модно. Гарно потанцювали на хвилинці гарного настрою «Веселкові посиденьки».

 З відділом Інтернет-послуг діти познайомилися зі ще однією мишкою - комп'ютерною, згадали пройдений матеріал, такий як наприклад - правила поведінки за комп'ютером. З подивом та сміхом розглядали вони найпершу комп'ютерну мишку - прямокутна дерев'яна коробочка з однією кнопочкою здавалася для сучасних дітей чимось доісторичним. Побачили вони й такі, якими користувалися їхні батьки, далі були більш знайомі та сучасні, а ось потім… Найсучасніші комп'ютерні мишки, якими користуються продвинуті геймери, хакери, програмісти. Різний вигляд цього аксесуару може задовольнити будь-якого користувача, не зважаючи на вік, стать чи запити.



Ось так, у невимушеній обстановці та дружній компанії проходять серйозні та веселі водночас уроки від бібліотекарів. І це лише початок, будьте впевнені, далі буде цікавіше!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.