понеділок, 19 вересня 2016 р.

«Херсон: краплинки історії»

17 вересня наш рідний Херсон святкував свій День Народження. 238 років - нелегка дорога у більш ніж 2 століття. На цьому шляху було багато невдач та радощів, труднощів та відроджень. Та пам’ятаючи минуле, ми з упевненістю прямуємо уперед, долаючи перешкоди та підкорюючи нові вершини.
Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки завжди серед перших, хто підтримує юне покоління у прагненні до покращенні життя та розвитку соціально-активної та культурної особистості. Тож саме до дня міста працівниками книгозбірні проведено низку цікавих та патріотичних заходів. 
Інтернет-центр, в свою чергу, запропонував сховатись під яскравою парасолькою та показати свої знання у діалозі – «Херсон: краплинки історії».  А «краплинки» ці були не лише цікаві та пізнавальні, деякі з них потребували активності і вміння швидко зосереджуватись. Наша «бібліокреативна парасолька» стане в нагоді усім, хто побажає перевірити свої знання про рідний Херсон.


Перевіривши свої знання та дізнавшись багато нового і цікавого учні залюбки, не відаючи втоми, потанцювали під запальні танці, що дарує сучасний X-box. Неймовірно захоплива зустріч, що сподобалась і бібліотекарям і маленьким гостям.
Маємо надію, що це не остання наша зустріч і ми ще не раз зустрінемось під нашою "парасолькою". Пам’ятайте, Херсон починається з кожного із нас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.