середу, 28 вересня 2016 р.

Акорди успіху

28 вересня, у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, стартувала серія зустрічей з відомими та успішними людьми Херсонщини до Всеукраїнського дня бібліотек. Інтернет-центром разом із відділом естетичного виховання було проведено «музичний діалог» з цікавою особистістю, що поділився з юними гостями секретом свого успіху. Незвичайний формат Арт-зустрічі гармонійно поєднав у собі дві вічні мови людства – музику і літературу. 
Сьогоднішнім гостем став відомий композитор Херсонщини, відмінник освіти України, вчитель вищої категорії, автор збірки пісень «Музичний водограй» та «Веселі нотки» - Володимир Анатолійович Торопов.


Наш талановитий гість з радістю розповідав про своє дитинство та студентські роки про захоплення та вподобання, відповідав на питання дітлахів про улюблені книжки. Цікава та освічена людина, насичене творче життя, неймовірний досвід роботи з молоддю та величезний багаж власних пісень та музики.



 Розповідав, пан Володимир, і про те  які книжки та життєві ситуації вплинули на його життєвий шлях, захоплення та творчість. Адже окрім музики, Володимир Анатолійович, давно і серйозно захоплюється  колекціонуванням різноманітних старовинних речей. 
Діалог пройшов невимушено та енергійно, а як же інакше коли звучить весела музика та лунають гарні пісні. 




Юні гості також вирішили виказати своє захоплення світом музики, проспівавши для гостя свої пісні. Неймовірний спів, чарівні мелодії та запальні танці створили дійсно святковий настрій для всіх присутніх. Пам’ятайте, книга це мудрість, а музика це краса. Будьте гармонійними і створюйте гармонію навкруги.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.