понеділок, 1 серпня 2016 р.

«У серці кожної дитини живе любов до України»


1 серпня, у Інтернет-центрі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, стартувала online-акція «Книги української незалежності». Для всіх, хто цінує гарну літературу та вважає себе патріотом це є гарна можливість поринути у чудовий світ мелодійного українського слова. 

Сьогодні ж, на підтримку акції, відділом Інтернет-послуг було проведено веселий вступний захід – гру «У серці кожної дитини живе любов до України». 
Діти з задоволенням грали, адже кожне питання розкривало якусь особливо рідну частину нашої України. Це не було змаганням на кращі знання, це більше схоже на родинні посиденьки з приємними спогадами. 

Згадали деякі факти з історії та побуту, українські кулінарні шедеври та смішні народні вислови. 

Особливо сподобалось юним гостям питання про гроші. Треба було співставити номінал гривні та фото видатного діяча на ній. 
Наші юні читачі різного віку, від молодших школярів до підлітків, та кожен з них уже розуміє наскільки це серйозно та гордо – 25 років Незалежності. І можливо навіть не вік головний у цьому, а події, що відбулись на нашій землі за цей період. Силу має не кількість років, а прожита історія нашого незалежного народу. Давайте любити її, адже вона як ненька, завжди буде найкращою та найріднішою. 
Пам’ятайте, Україна починається з нас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.