понеділок, 13 червня 2016 р.

Фантастичні слайди

Сьогоднішня зустріч з маленькими переселенцями у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, що проходить в рамках проекту «Інтеграція через діалог» з ініціативи Асоціації «Нова доба», ГО УМНІЦ, була веселою, яскравою та емоційною. Адже це було завершуючи заняття з цікавої теми – Мультимедія, і ми всі разом вчилися створювати мультимедійні презентації в  PowerPoint

Розглянули складові програми, що допомагають створювати маленьке диво власноруч. Саме в цей момент до нас приєдналися і відвідувачі Інтернет-центру, що разом з новими маленькими мешканцями нашого міста наповнили його радістю та сміхом. Створювали слайди презентації, вибирали колір фону, вставляли рамки та картинки, писали текст та познайомились з властивістю «Переходу» та «Анімації».

Дорослі, розділяють своє щастя та радість на категорії, розділяють по частинам та розкладають по поличкам відчуття, виставляючи бали та відсотки. А діти - чисті та невимушені створіння, що можуть знайти радість у всьому. Саме вони, на своєму прикладі, показують нам – серйозна робота приносить щастя, якщо робити її з задоволенням.
Нажаль, це передостання зустріч з сім’ями переселенців з зони АТО, що проходить на базі Локального центру громадянської освіти. Та це не є приводом сумувати, адже маємо надію, що дружба, яка зав’язалась впродовж цих місяців, буде тривати й надалі. Двері нашої книгозбірні завжди відкрито для тих, хто бажає отримати знання, гарно провести час та знайти нових друзів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.