пʼятницю, 3 червня 2016 р.

Екстрим у мережі. Початок літніх читань

Сьогодні, 3 червня, у стінах Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, відбулося відкриття віртуального майданчика «Екстрим у мережі». Усі відвідувачі Інтернет-центру мали змогу зареєструватись для подальшої боротьби за кубок геймерів впродовж програми літніх читань.



Три місяці літа, одинадцять різноманітних боїв та чимало бажаючих випробувати себе.  Ігри on-line,  бої на сучасному X-box, та звичайно ж, інтелектуальні поєдинки.   Кожної п’ятниці, о 12.00 буде стартувати нова гра і у кожній буде переможець.



Не дивлячись на комп’ютерну направленість відділу, книжки будуть відігравати чималу роль у змаганнях, адже відповіді на літературні запитання будуть визначати порядковий номер участі у змаганнях.  Найбільша кількість перемог  і визначить геймера №1 Херсонської книгозбірні.




 Під кінець літа, 26 серпня, відбудеться урочисте підведення підсумків віртуального турніру на якому буде визначено переможця та володаря «Кубку геймерів». Звичайно ж, будуть і інші відзначення: найчемнішому, найпунктуальнішому, продвинутому юзеру та інші, але святковий настрій від гарного свята, маємо надію, отримають усі.



Запрошуємо тих, кого не страшить віртуальний простір і хто прагне до перемоги, завітати у неперевершений всесвіт бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.