пʼятницю, 24 червня 2016 р.

Skype: на зв'язку друзі

Ось і підійшло до кінця серія занять з навчання комп’ютерної грамотності  локального центру громадянської освіти у відділі Інтернет-послуг Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки для сімей переселенців, що працював в рамках проекту «Інтеграція через діалог» з ініціативи Асоціації «Нова Доба», ГО УМНІЦ, за підтримки Європейського союзу.

Спочатку, було розглянуто нову тему – Skype з її тонкощами та особливостями. Потім, усі разом, повторили пройдений матеріал. Згадали програми, які вивчили та озвучили навички, які набули. Особливу увагу звернули на культуру поведінки в Інтернеті, так званий Нетикет, та правила безпечного користування комп’ютером та Всесвітньою мережею.  



Пограли у цікаву гру незвичайного формату: кожному з юних гостей була озвучена певна кіберситуація, вихід з якої він повинен був знайти сам. І хоч інколи і було смішно та все ж таки багато цікавого та корисного знайшли для себе юні гості та друзі нашої книгозбірні.
Завжди сумно, коли гарний проект закінчується, особливо якщо він пов'язаний з дітьми та робиться для дітей. Але відчуття дружби, що подарували нам ці місяці співпраці, дають надію на новий рівень спілкування – довіра, радість, подальше навчання.
Час минає, змінюються пори року, з’являються та зникають оточуючі нас люди, пам'ять заповнюється новими враженнями та спогадами виштовхуючи сумне та сіре. Сподіваємось, що ця різнокольорова життєва круговерть подарує нашим новим друзям переселенцям якнайбільше щастя.
Горді, що наша бібліотека, стала частиною цього прекрасного та масштабного проекту і дякуємо вам за гарні зустрічі наші маленькі читачі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.