четвер, 23 червня 2016 р.

Патріотичні ігри у бібілотеці

Любіть Україну, як сонце любіть…

Напередодні дня Конституції, що відзначає наша Батьківщина 28 червня,  відділ Інтернет-послуг, що у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки, було проведено цікаве патріотичне заняття, основною темою якого була любов до України.



 Любов до своєї країни це не лише емоційні слова, вишиванки чи стяги, це і знання історії та побуту, знання великих подій та постатей. Це розуміння патріотизму та гордості, це знання найменших деталей, що і засвідчують 
велич нашої України.


Спочатку, було проведено невеличку гру з запитаннями про різні аспекти життя українців та нашого краю загалом. Національні страви та вислови, відомі люди та пісні,міста, символіка, цікаві факти давнини. Згадали, звичайно ж і час створення «Конституції». та її основні засади. Приємно було дивитись на активних дітей, що з неприхованою гордістю переглянули відео в якому розповідається про красу, неповторність та звеличення краю в якому вони живуть.

Наступним кроком сьогоднішнього патріотичного марафону стала зустріч з відомим колекціонером Володимиром Тороповим – відмінником освіти України, методистом вищої категорії, що був нагороджений медалю за заслуги перед вітчизною III степені. Його незвичайна антикварна колекція дуже зацікавила малечу, адже це була унікальна можливість доторкнутись руками до давнини. Дітей завжди зачаровують люди, що так віддано відноситься до улюбленої справи.

Під кінець, усі з задоволенням вийшли на вулицю та з дитячою безпосередністю різнокольоровою крейдою на асфальті малювали та писали побажання своїй батьківщині. Щирі побажання та слова любові від маленьких громадян. 

Пройде час і крейда зітреться, але маємо надію, що виростуть наші юні читачі-громадяни і збережуть у серці таку ж палку любов до нашої України.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.