неділю, 22 травня 2016 р.

Вибухова справа

Вибухова справа! Саме так можна назвати таємницю, що розкривали юні детективи у Інтернет-центрі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Справа № 22 виявилась цікавою, небезпечною та смачною. Цього разу це був попкорн. 
Сьогодні  було розглянуто історію виникнення як самого продукту, так і пристроїв, що допомагають нам ласувати цим смаколиком. 


Діти були в захваті від різновидів та залюбки ділились своїми улюбленими смаками. У кожного своя історія знайомства з попкорном, а деякі, навіть, самі пробували його приготувати.  Маленькі гості бібліотеки  проглянули цікаве відео, де досить просто розповідається про те, чому попкорн вибухає при нагріванні, про його корисні властивості та використання у різних видах мистецтв.
Звичайно не обійшлось без пошукових завдань з якими юні інтелектуали легко справились. 

Потім було найцікавіше. Дітлахи своїми руками створювали стаканчики для частування, а вже бібліотекарі, у нагороду за гарне розслідування, пригощали усіх попкорном.








Цікаве відео та пізнавальні факти,  смачне частування та радість, аромат перемоги та смакоти, ось чим був наповнений сьогодні відділ Інтернет-послуг

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.