понеділок, 25 квітня 2016 р.

Справа №21

24 квітня, Інтернет-центр Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, в черговий раз відкрив свої двері для маленьких гостей. 

Дедуктивні заняття клубу «Справа №...» мають на меті не лише розвиток інтелектуального мислення, а й розширення знань про речі, що нас оточують.

Сьогоднішня тема була цікава для всіх юних детективів, а особливо вона сподобалась тим, хто полюбляє активне життя та спорт. Велосипед.


Найулюбленіший та найпоширеніший спосіб пересування був розглянутий від «а» до «я». Спочатку, звичайно, були загадки-докази, за якими діти відгадали черговий таємничий предмет, а вже потім, сповна отримали безліч цікавої інформації від початку створення до новітніх розробок та удосконалень «улюбленця» і дітей і дорослих.
Були розглянуті антикварні велосипеди, що були створені для певних професій – ця частина заняття особливо зацікавила малечу,
ну й куди ж без сучасних, удосконалених та дорогих «спортивних помічників». Кожен міг помріяти та вибрати собі улюбленця.



  

Пошукові завдання в Інтернеті також пройшли досить активно, адже коли питання цікаві, то відповіді знаходити легко та  приємно.


Чергову справу розкрито, знання отримано, зустріч пройшла на відмінно. 
А якщо ви бажаєте стати частиною дедуктивно-бібліотечної команди, то приходьте до нашої книгозбірні на розкриття наступної справи та випробуйте свої інтелектуальні здібності.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.