пʼятницю, 18 березня 2016 р.

Райдужне заняття у Кібершколі

І знову юні кіберята зі школи № 28 продовжують своє цікаве навчання з бібліотекарями Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. 
Сьогоднішня тема не менш цікава ніж попередні, тому діти з радістю поринули у нові знання та пригоди. Чому пригоди? Бо заняття проходило у чарівній атмосфері творчості Антона Сіяніки та його веселих Райдугонів. 
 Молодший відділ продемонстрував кібершколярикам «Казку з татом» про дружніх Райдугонів, які змогли об’єднатися у веселку та допомогти Соньку повернутися додому - маленькому хлопчику, що заблукав у сні. 




Дітлахи пограли у цікаву гру, що допомогла зрозуміти їм: разом ми сильніші! 
Працівники відділу естетичного виховання разом з маленькими юзерами розфарбували дракончиків у всі кольори веселки, таким чином, у кожного з’явився новий кольоровий друг – Райдугон. 



Малювали хлопчики й дівчатка за допомогою книжок письменника, а ще з цікавістю переглянули мультик, знятий за його твором. Мультики полюбляють усі. Саме тому, бібліотекарями відділу Інтернет-послуг була представлена цікава презентація про мультимедію. Тексти, звуки, відео, усі цікавинки були розглянемо та пристрої, що допомагають створювати мультики, кліпи, трейлери. Від самого початку створення до того моменту як вони з’являються у наших навушниках та на екранах телевізора і моніторах. 



Тема була цікавою, тому й діалог йшов легко та невимушено. Кібершколярики отримали і задоволення, і знання, а це є одним з пріоритетних завдань сучасної бібліотеки. Чекаємо на нові зустрічі та цікаві заняття!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.