пʼятницю, 25 березня 2016 р.

Святкуй день народження у бібліотеці!

25 березня, до бібліотеки прибуло багато маленьких гостей зі школи №30, яким було проведено низку пізнавальних та цікавих заходів.
А от п’ятикласники зі школи №24 мали змогу вперше познайомитись з чудовим та безкрайнім світом Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. На школярів чекала незабутня подорож по книгозбірні - пізнавальна екскурсія, що розкривала усі знання та можливості кожного з відділів. 


Неймовірна кількість книжок на різних мовах, безліч цікавих журналів, посібники для хенд-мейду для хлопчиків та дівчаток, розважальна та серйозна література. Діти були у захваті від бібліотеки: різноманітні клуби для дітей та дорослих, безліч гаджетів для розваг та навчання, Медіа-центр та надсучасний X-box.
Працівники відділу Інтернет-послуг, у гості до яких завітав клас, провели для дітлахів цікаву гру на знання поведінки в Інтернеті та комп’ютерних термінів – «Пригоди у контенті ввічливості». Активні дітлахи з радістю змагались між собою та показували свої знання бібліотекарям. Настрій був чудовий, та це були ще не всі сюрпризи. Саме цього дня, у одного з учнів, Савченка Олега, було день народження, бібліотекарі з радістю привітали маленького гостя з цим прекрасним святом, а до привітань приєднались і однокласники, і друзі, і старші наставники. 





Подарунки, солодощі та звичайно ж танці були неймовірними. 



Дуже приємно було чути, як діти говорили - виявляється бібліотека це дуже цікаво, круто та сучасно. Так, ми такі!  

1 коментар:

  1. Спасибо большое работникам библиотеки за незабываемые впечатления в день рождения моего сына! Всегда восхищаюсь вашим отношением к детям и желанием привить интерес к чтению, внимательностью и профессионализмом. Спасибо!

    ВідповістиВидалити

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.