пʼятницю, 20 листопада 2015 р.

Все елементарно!

Саме цей слоган, як найкраще розкриває можливості, що були продемонстровані фіналістами патріотичного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини». 

Правовий квест разом із Шерлоком Холмсом, який був підготовлений працівниками Інтернет-центру Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, 

став і розважальною грою і ще однією можливістю підтвердити своє почесне звання переможців-інтелектуалів. Лупа, азарт, команда та знання допомогли юним гостям розплутати таємничу справу про зникнення цінного предмету – книги, що повинна бути у кожній сучасній сім’ї. 
Кожен відділ бібліотеки приховував докази та підказки до наступного кроку, у кожному куточку таїлася таємниця. 

Та це тільки підгвинчувало наших юних детективів.  Знайти кришталеву квітку на стелі і дерево на стіні, відгадати продукти з закритими очима та  твір за уривком, розшифрувати закодовані написи та не збитися зі шляху. 
Маленькі інтелектуали не злякалися і знову показали себе переможцями. Загадки були розгадані, таємниці розкриті, а зниклий предмет був знайдений та відновлений. 
Цією загадкою була книжка – «Конвенція про права дитини». Кожне право було розглянуто. 
Повеселилися та пограли, згадали підзабуте та пізнали нове.  Переможці покидали стіни Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки,  щасливими. Завдання бібліотеки  приносити знання та радість – виконана.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.