середу, 16 вересня 2015 р.

Зооленд

Мабуть кожному з вас відомо, що жива природа, яка нас оточує, складається з дивовижного та багатогранного світу, де особливе місце в ній відведено тваринами. Вони живуть поряд з нами, приносять велику користь людям, але й потребують нашого захисту, допомоги і дбайливого ставлення.
Різних тварин можна зустріти, вийшовши на прогулянку до лісу, відвідавши зоопарк, чи завітавши в село до бабусі.
Та й у багатьох з нас вдома живуть улюблені тваринки. Про своїх домашніх улюбленців сьогодні нам розповіли учні 2-В та 2-Г класів загальноосвітньої школи № 32.


Працівники відділу Інтернет-послуг провели турнір юних природознавців - «Зооленд».


Створивши дві команди «Мишенята» та «Орли», розпочалися змагання.
Діти з великим задоволенням відгадували загадки, тварин за їх слідами, звуками, забарвленням. Але особливо цікавою була інформація про кожну тваринку. Наприклад, другокласники були дуже здивовані дізнавшись, що рекордсменом серед риб є китова акула, довжина якої понад 13 метрів, або те, що при зустрічі слони ритуально обнюхуються і торкаються хоботами, щоб переконатися, що вони з одного стада.



Веселими та захоплюючими були ігри «Батьки і дитинчата» та «Крокодил», за допомогою яких команда «Орли» заробила додаткові бали, що і допомогло отримати перемогу у турнірі. Незважаючи на програш, команда «Мишенята» щиро пораділа за команду суперників.




Всі учні залишилися задоволеними, адже кожен відділ Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки презентував незвичайні книги, журнали, диски та запрошували на участь у клубах.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.