понеділок, 6 квітня 2015 р.

"Читай: формат не має значення"

Читати - це класно! В цьому вкотре переконалися учасники "Недільної школи для батьків", яку цього разу організували працівники Інтернет-центру та сектору абонемента. 



А в якому форматі  читають діти і дорослі - не має значення, адже світ сучасних технологій значно розширює ці можливості.
На запропонованій виставці "Обери свій формат"-book-rest під деревом, усі присутні змогли не лише обрати саме той формат, який вважають найуніверсальнішим, а ще й пригадали найпопулярніші форми прочитання книг, серед яких : сучасні  електронні рідери та традиційні паперові книги, аудіо-, on-line книги та інші.


Усі присутні переглянули відео про "Інтернет", як універсальну пошукову систему. 

Батьки відзначили, що насьогодні спостерігають залежність дітей від комп'ютерних ігор. А бібліотекарі наголосили, що відволікти дітей від віртуального світу можна завдяки різноманітним сучасним книгам, які не лише допоможуть дитині розвивати уяву, але й збагатять її  дорогоцінними знаннями. 
Бібліотекарі наголосили, що лише в "читаючій" родині зростають "читаючі" діти. Тож батькам необхідно самим читати і подавати дітям гарний приклад. 
А для цього  їм було запропоновано велику кількість популярної сучасної літератури.  





1 коментар:

Шановні читачі блогу Інтернет-центру! Ваш коментар буде опубліковано модератором, - без змін та виправлень :)
За бажанням Ви можете вказати своє ім'я безпосередньо під текстом коментаря, якщо коментуєте в режимі "анонімного" відвідувача.